Sponsorer

Spring för livet

Många företag har tagit steget fullt ut och engagerar sig i löpningen i Stockholm och har skrivit ett samarbetsavtal med kvartsmarthonet. Tillsammans med oss skapar dessa företag både värde och nytta, inte bara för löpare, utan även för företagets medarbetare och kunder.

Guld sponsorer

Tack till er guld sponsorer som valt att lägga det där extra stödet som gör så stor skillnad för oss som arrangörer. I den här gruppen ingår hyrabyggställningstockholm.se som är ett bolag specialiserat på att hyra ut byggställningar i Stockholmsregionen med omnejd.

Lånebolaget Zensum som sponsrar loppet med dricka samt en goodiebag för alla löpare varje år.

Certway.se som hjälper företag med deras ISO certifieringar.

Tommysträdgård ett byggföretag i Stockholm som är specialiserade på anläggningsarbeten, trädgårdsskötsel, snickeritjänster. Stort tack till er!

Ny sponsor för säsongen 2022 är Svenskatrappstad.se som erbjuder trappstädning i hela Stockholmsområdet till både fastighetsägare och BRF:er.

Som guldsponsor får man skylt på målsträcka, logotype tryckt på alla tygpåsar som delas ut vid start och mål. 

Silver sponsorer

Ett extra stort tack till www.vapenspecialisten.se som förra året hjälpte oss i sista sekund med sponsring av bilar som går emellan start och mål med motionärernas värdesaker och ombytteskläder.

Silversponsorer får skylt på målsträcka. 

Vi är oehört tacksamma för företag som väljer att stödja vår verksamhet igenom att ställa upp i vårt och tort för vår stora passion med marathonlöpning. Precis som med alla andra föreningar och evenemang drivs verksamheten av eldsjälar oavlönat varav det inte bara är nödvändigt ekonomiskt utan stärker oss att andra också vill hjälpa till. Inte minst hjälper det här oss att skapa en stabil och ett kvalitativt lopp över tid, men ger många ungdomar  en bra plattform för att i framtiden satsa seriöst på löpgning.

Vi strävar med er att att tillsammans skapa mervärde för tusentals människor som varje år deltar i vårt arrengemang.

Stort tack ifrån oss alla på Stockholms Kvarts Marathon!